За минулий тиждень в столиці затримано 17 осіб, що були в розшуку за скоєння різних злочинів

Співробітники правоохоронних органів Києва продовжують активні заходи з пошуку осіб, що причетні до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, а також з розслідування випадків зникнення громадян безвісти
Переховувалися від органів досудового розслідування та суду: минулого тижня столичні оперативники розшукали 17 зловмисників. Фото - ГУ Нацполіції в м.Києві

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, оперативники постійно ведуть пошук осіб, які мають відношення до вчинення тяжких та особливо тяжких правопорушень. Завдяки ефективній роботі правоохоронців минулого тижня вдалося викрити та затримати 17 злочинців, які ухилялися від правосуддя, сховавшись від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань.

Переважна більшість скоєних правопорушень стосується крадіжок, але також серед фігурантів є і ті, кого звинувачують у пограбуваннях, шахрайстві, незаконному утриманні зброї та боєприпасів, хуліганстві та наркозлочинах.

Крім того, оперативники продовжують займатися розшуком безвісті зниклих осіб. Протягом минулого тижня правоохоронці знайшли та відновили зв’язок із 74 безвісті зниклими особами.

Варто зауважити, що також проводилися оперативно-розшукові заходи для виявлення та ідентифікації тіл загиблих, зокрема було встановлено особи 6 загиблих.

Також раніше ми писали про те, що в Києві нетверезий водій розбив п`ять автівок і влаштував бійку з їх власниками

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *