Намагалася втекти від поліції з наркотиками в автомобілі: в Києві затримали порушницю ПДР

Під час патрулювання Дарницького району столиці поліцейський наряд виявив порушника дорожнього руху і вирішив зупинити його
У Києві правоохоронці затримали порушницю ПДР, яка зберігала наркотики. Фото - ГУ Нацполіції м.Києва

Проте водій, як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, замість того, щоб слідувати вимогам поліції, порушник намагався уникнути зупинки, різко прискоривши рух. Під час переслідування на Харківському шосе він втратив контроль над автомобілем і зіткнувся з огорожею місцевого стадіону.

Виявилося, що порушником була 42-річна місцева мешканка, яку поліція притягла до адміністративної відповідальності. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили в салоні сумку, де містилися поліетиленові пакети з речовинами, що нагадували марихуану, амфетамін та пігулки екстазі. Для фіксації порушення та зібрання доказів поліцейські запросили слідчо-оперативну групу місцевого підрозділу.

За фактом незаконного зберігання та перевезення наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту Дарницькою поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. За цією статтею передбачено штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років. У ході досудового слідства проводиться хімічна експертиза вилучених речовин для встановлення їх походження.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві працівник СТО напідпитку взяв автомобіль клієнта та «покатався» на 350 тисяч гривень

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *