В Києві значне погіршення погодних умов: снігопад, хуртовини, ожеледиця

В Києві почався снігопад, КМВА оприлюднила особливі попередження для водіїв
КМВА попередила киян про негоду. Фото - ukr.net

Київська міська військова адміністрація, з посиланням на Український гідрометеорологічний центр, повідомляє, що сьогодні, 26 листопада, в столиці передбачається значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, що буде супроводжуватись хуртовинами, сніговими заметами, а також ожеледицею на дорогах, інформує «Kreschatic».

Міські служби вжили заходів у зв’язку з погіршенням погодних умов, але ситуація на дорогах буде також залежати від учасників дорожнього руху.

Адміністрація столиці закликає водіїв враховувати прогноз та можливі труднощі на дорогах, віддавати перевагу громадському транспорту, і прикладати зусилля для того, щоб припарковані автівки не заважали роботі снігоприбиральної техніки.

Важливо врахувати, що 27 листопада буде обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до столиці у ранкові та вечірні години пік.

Місцевим школам рекомендовано перейти на змішаний режим навчання 27 листопада. Загальноосвітні заклади будуть працювати в офлайн-режимі. Проте рішення, відправляти дітей до шкіл чи залишити їх вдома на дистанційному навчанні, залишається на розсуд батьків. Дитячі садки будуть функціонувати в звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на вихідних Київ та область накриє до пів метра снігу: синоптики попереджають про сильні хуртовини

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *