Робив «закладки» в підвальних приміщеннях: в Києві затримали чергового наркоділка

Поліцейські з Дніпровського управління столиці розкрили злочинну діяльність особи, яка облаштувала приховане сховище для психотропів поруч із підвальним приміщенням
Дільничні офіцери поліції Києва затримали наркозбувача. Фото - ГУ Нацполіції м.Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, під час проведення особистого та невідкладного обшуку в його житловому приміщенні правоохоронці також вилучили небезпечні речовини. Цьому киянину, який раніше вже мав судимість, загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Під час патрулювання Дніпровського району дільничні офіцери Валентин Павленко та Богдан Опанасенко помітили невідомого чоловіка, який підозріло залишив пакет під решіткою підвалу на вулиці Ентузіастів. Правоохоронці зупинили чоловіка для перевірки та виявили, що він займався поширенням психотропних речовин в районі. Спецгрупа була викликана на місце події для проведення подальших заходів.

Слідчий Дніпровського управління поліції Михайло Абрамчук повідомив, що правоохоронці виявили у особистих речах чоловіка сім пакетів із кристалоподібною білою речовиною, схожою на психотроп “Альфа-PVP”. Також у телефоні злочинця були знайдені фотографії місць та координати сховищ, які він створив раніше. Крім того, під час обшуку в квартирі було вилучено три зіп-пакети з наркотиками. Докази були направлені на експертизу, і злочинця було затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наркоділком виявився киянин, який вже мав судимість за зберігання наркотиків.

Дніпровське управління поліції розпочало кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України щодо незаконного придбання та зберігання особливо небезпечної психотропної речовини з метою збуту. За цим фактом передбачено до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Затриманому вже пред’явлено підозру, і суд визначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування продовжується під провадженням Дніпровської окружної прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про затримання жінки, що намагалася втекти від поліції з наркотиками в автомобілі

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *