В Києві затримали наркоділка, який робив «закладки» в одному з районів столиці

Під час патрулювання Оболонського району поліцейські затримали чоловіка на проспекті Оболонському, який розповсюджував психотропні речовини через так звані "закладки"
Дільничні офіцери поліції затримали наркозбувача в Оболонському районі столиці. Фото - ГУ Нацполіції Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, у підозрюваного було вилучено 19 пакетів з психотропною речовиною “Альфа-PVP”, частина з яких вже була продана в районі. Правоохоронці повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно із статтею, за якою передбачене покарання у вигляді до десяти років ув’язнення.

Фахівці слідчо-оперативної групи районної поліції виявили, що у фігуранта було 9 пакетів зі згаданою психотропною речовиною, а також 10 пакетів було вилучено із місць, де він вже розмістив “закладки”. Затриманий виявився уродженцем Одеської області, 1980 року народження.

поліція
Фото – ГУ Нацполіції Києва

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, що стосується незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Згідно з процесуальним керівництвом Оболонської окружної прокуратури підозрюваному було оголошено про підозру. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі і конфіскацію майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві затримали чергового наркоділка, який робив «закладки» в підвальних приміщеннях

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *