ППО Києва підсилиться за рахунок простих громадян: кияни зібрали значну суму

Кияни зібрали понад 2 мільйони гривень на підтримку ППО Києва за допомогою фандрайзингової платформи "Безпечне небо"
Українці зібрали понад 2 мільйони гривень для допомоги силам ППО Києва. Фото - ПС ЗСУ

Протягом року існування цієї ініціативи було набрано суму в розмірі 2 040 009 гривень. Про це повідомляє «Kreschatic» з посиланням на заяву керівника цифрової трансформації Києва та заступника голови КМДА Петра Оленича.

У своєму Telegram-каналі він подякував усім, хто підтримує ППО через платформу “Безпечне небо”, вказавши, що протягом року понад 4 500 киян приєднались до ініціативи, пожертвувавши понад 2 мільйони гривень.

Петро Оленич зазначив, що зібрані кошти вже були витрачені на придбання мережевого обладнання та апаратно-програмного комплексу для літаків-винищувачів, шести тепловізійних прицілів, десяти телекомунікаційних комплектів для мобільних груп протиповітряної оборони, 26 ноутбуків для Повітряного командування “Центр”, радіодеталей для ремонту літаків та трьох моніторів.

ППО
Робота Повітряних сил у Києві та області. Фото – ОК «ПІвніч».

Бажаючі приєднатися до збору коштів для захисту неба над Києвом можуть це зробити, відвідавши сайт https://sky.standbykyiv.digital/ або скориставшись застосунком “Київ Цифровий”. Нагадаємо, що команда міського застосунку “Київ Цифровий” запустила платформу “Безпечне небо” цього року для надання допомоги силам ППО Києва.

Також раніше ми повідомляли про те, що завдяки західним системам ППО Київ став найбезпечнішим місцем в Україні

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *