Під час ракетної атаки РФ на Київ, сили ППО знищили більше 60 крилатих ракет та десяток «Кинджалів»

Під час ранкової ракетної атаки Російської Федерації на Київ сили протиповітряної оборони знищили більше 60 ракет Х-101/Х555Х-55, а також десять «Кинджалів».
Фото - liga.net

Як інформує «Хрещатик», про це мова йде в повідомленні Київської міської військової адміністрації.

Згідно зі словами керівника КМВА Сергія Попко, повітряна тривога загалом продовжувалась більше шести годин. Ворог спочатку запускав дрони-камікадзе «Шахеди», а потім розпочав саме ракетну атаку.

Проте сили та засоби протиповітряної оборони знищили всі безпілотники, а також більше шести десятків крилатих ракет і десять російських «Кинджалів».

Не дивлячись на це, через настільки масштабну ракетну атаку в столиці, нажаль, є руйнування жилої забудови, а також пошкодження інфраструктури. Серед місцевих жителів є потерпілі. А місцевий голова Віталій Кличко під час відеозапису повідомив, що одна жінка літнього віку від отриманих поранень померла по дорозі до шпиталю.

Попко ж додав, що особливо страшні наслідки в Солом’янському районі. Там була зафіксована пожежа у багатоповерхівці. Вогонь заблокував місцевих мешканців на поверхах. Бійці ДСНС були змушені проводити деблокування та евакуацію людей.

За попередніми даними, в результаті атаки на Київ, 2 січня, серед місцевих мешканців є 25 постраждалих. Але ці дані ще уточнюються.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що командувач ПС ЗСУ показав нічне полювання на «Шахедів».

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *