Ціна життя – кілька золотих прикрас: в Києві затримали іноземця, який жорстоко вбив працівницю магазину

Під керівництвом Голосіївської окружної прокуратури міста Києва правоохоронні органи затримали чоловіка у віці 36 років, якого підозрюють у причетності до жорстокого вбивства жінки, що працювала в одному з київських магазинів квітів
Правоохоронними органами столиці затримано 36-річного чоловіка, причетного до жорстокого вбивства флористки. Фото ілюстративне

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію від прес-служби Київської міської прокуратури, було встановлено, що вночі з 1 на 2 січня 2024 року чоловік, прикидаючись покупцем, відвідав магазин квітів в Голосіївському районі Києва. Переконавшись у відсутності свідків, він використав ніж, що був при ньому, і наніс жінці понад тридцять ударів по різних частинах тіла. Отримані тілесні ушкодження призвели до смерті жертви. Після вчиненого злочину чоловік викрав золоті прикраси потерпілої.

вбивство
Фото – Київська міська прокуратура

3 січня 2024 року скоординованими діями правоохоронців злочинця було затримано біля торгово-розважального центру в Києві. Виявилося, що це громадянин Узбекистану, який тимчасово проживав у місті без постійного місця реєстрації.

Згідно з обвинуваченням, чоловіка підозрюють в умисному вбивстві з корисливих мотивів (згідно з ч. 2 ст. 115 КК України). Наразі подано клопотання про тримання його під вартою, без визначення розміру застави.

За дорученням прокуратури правоохоронці проводять перевірку причетності підозрюваного до інших злочинів, вчинених у Києві та інших регіонах України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві затримали чоловіка, який вбив свого сусіда під час застілля

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *