Дощ, мокрий сніг та ожеледиця: як комунальники борються з негодою в Києві

На боротьбу з ожеледицею в Києві виведено 150 технічних одиниць від Київавтодору, а також спецтехніка та працівники служб «зеленбуду» та керуючих компаній
В столиці очікується Дощ, мокрий сніг та ожеледиця. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію з Офіційного порталу Києва, спецтехніка «Київавтодору» активно застосовується для обробки міських доріг, мостів, спусків та підйомів із застосуванням протиожеледних засобів. Крім того, 505 працівників, об’єднаних у 65 бригад з ручного прибирання, взялися за обробку вузьких тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходів та очищення решіток зливоприймачів для забезпечення пропуску талої води.

Додатково, на територіях біля будинків та в зелених зонах зайняті працівники «зеленбудів» та керуючих компаній, які проводять протиожеледні заходи.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 19 січня в Києві очікується невеликий дощ та мокрий сніг, що може призвести до місцями ожеледиці на дорогах. Температура повітря удень коливатиметься в межах 0-2° тепла.

ожеледиця
Фото – rbc.ua

Київська міська влада звертає увагу водіїв на необхідність бути особливо уважними за кермом, дотримуватись безпечної дистанції, утримуватись від паркування на дорогах, щоб не заважати роботі прибиральної техніки.

Пішоходам рекомендується бути обережними та не забувати використовувати флікери в темний час доби.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в ДСНС попередили про небезпеку на дорогах у Києві і дали важливі поради водіям та пішоходам

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *