Цинічна диверсія – начальник КП «Київський метрополітен» зробив заяву щодо роботи станцій «синьої» лінії як укриття

Не було жодного дня, коли станції метро на "синій лінії" були закриті для людей, які тут шукали притулку, ховаючись від ворожих обстрілів
Жодного дня станції метро «синьої лінії» не були зачинені для людей як укриття – Віктор Брагінський. Фото - kyivcity.gov.ua

Про це заявив керівник КП “Київський метрополітен” Віктор Брагінський під час виїзду на засідання тимчасової контрольної комісії Київради, яка розглядала причини зупинки на ділянці тунелю між “Либідська” та “Деміївська”, повідомляє «Kreschatic».

Політичні маніпуляції навколо закриття шести станцій метро на «синій» лінії – це абсолютна цинічна диверсія. Ніколи не ставалося так, щоб станції метро були закриті для тих, хто тут шукав укриття від ворожих обстрілів.

– наголосив він.

метро
Фото – hromadske.ua

Також керівник столичного метрополітену додав, що заяви деяких політиків про нібито закриття станцій були маніпуляцією, яка вводила містян в оману. Це призводило до того, що люди думали, що не можуть скористатися цими місцями як укриттями і не користувались ними під час повітряних тривог.

Звертаюся до киян: отримуйте інформацію з офіційних ресурсів міської влади, а не з анонімних Telegram-каналів та інших сумнівних джерел. А політикам і представникам ЗМІ пропоную відмовитися від маніпуляцій на тему безпеки і відповідально ставитися до того, що вони говорять і пишуть. Адже мова йде про безпеку мешканців нашого міста.

– підкреслив Віктор Брагінський.

Нагадаємо, що “Київський метрополітен” виконує подвійну функцію, забезпечуючи не лише перевезення пасажирів, а й надійні цілодобові укриття під час повітряних тривог для сотень тисяч мешканців Києва.

Також раніше ми писали про те, що в КМДА розповіли про стан тунелю метро на ділянці «Деміївська» – «Либідська»

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *