В Києві жінка намагалась вбити свого співмешканця під час застілля: її вже затримано

Під час з`ясовування стосунків, підозрювана напала на чоловіка з ножем. Спільні дії патрульних поліцейських та оперативних працівників призвели до затримання жінки на місці вчиненого правопорушення. За вчинене їй може загрожувати до восьми років позбавлення волі
Столичні слідчі повідомили про підозру жінці, яка завдала ножових поранень співмешканцю. Фото - ілюстрантивне

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, столичні поліцейські отримали повідомлення від медичного персоналу “швидкої”, що поруч із хостелом вони виявили чоловіка з ножовими пораненнями. На місце події прибули патрульні, працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група.

Слідча Дніпровського управління поліції Любов Зеленова розповіла, що в ході розслідування встановлено, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту зі своєю співмешканкою. Пара спільно вживала алкоголь, а під час розбірок жінка взяла кухонний ніж та атакувала співмешканця. Чоловік отримав серйозні поранення грудної клітини та ніг.

злочин
Фото – ГУ Нацполіції Києва

Затримана на місці події 56-річна жінка, уродженка Івано-Франківської області, намагалась сховати ніж, але його вилучила слідчо-оперативна група. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що передбачає до восьми років позбавлення волі. Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали чоловіка, який вбив свого сусіда під час застілля

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *