В Києві затримали кишенькову злодійку, яка “заробляла на життя” крадіжками в метро

Уродженка Закарпаття недавно прибула до Києва та впродовж кількох днів обікрала трьох жінок
Столичні оперативники затримали злодійку за серію кишенькових крадіжок. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, поліцейські затримали порушницю, коли вона спробувала вчинити наступне пограбування. Їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Повідомляється, що поліцейські, які працювали на вокзалі, затримали 41-річну жінку, яка вкрала гаманець з сумки переселенки з Донеччини, коли та піднімалася на ескалаторі. Викрадені кошти вилучили, а порушницю затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Виявилось, що це вже неодноразово судима жителька Закарпаття, яка напередодні прибула до Києва.

кишенькові крадіжки
Фото – Нацполіція

Під час подальшого розслідування поліція встановила, що жінка причетна ще до двох крадіжок: вона вкрала гаманець у пасажирки метро і перехожої в Солом’янському районі. За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Наразі вирішується питання щодо оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. За ці злочини порушниці загрожує до восьми років ув’язнення.

Також раніше ми писали про те, що в Києві затримали російського шпигуна, який «зливав» критично важливі дані ФСБ

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *