Що таке булінг та як йому протидіяти: київські поліцейські провели освітній захід для молодших школярів

Ювенальні поліцейські Солом'янського району активно працюють над зміцненням безпеки в навчальних закладах
Ювенальні поліцейські Києва провели лекцію для школярів на тему протидії булінгу. Фото - ГУ Нацполіції Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, в рамках цих зусиль вони провели освітній захід для молодших школярів однієї із столичних шкіл.

У сучасному світі, насиченому технологіями та інформацією, діти стикаються з новими викликами, серед яких особливе місце займає проблема булінгу. Це явище може серйозно підірвати психічний стан та емоційну стабільність дітей.

Під час зустрічі з представниками правоохоронних органів, діти дізналися про різновиди булінгу та його наслідки. Також їм було надано корисні поради щодо того, як уникати конфліктів та вирішувати їх мирними методами. Поліцейські акцентували увагу на принципах толерантності, повазі до інших та навчили дітей захищати своїх однокласників у разі потреби.

булінг
Фото – ГУ Нацполіції Києва

Представники поліції продемонстрували, що їхня робота полягає не лише в забезпеченні порядку, але й у створенні безпечного та сприятливого середовища для розвитку молодого покоління. Такі заходи сприяють побудові довіри між правоохоронцями та громадськістю, а також сприяють покращенню взаєморозуміння та співпраці між школою, учнями та батьками.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що київські поліцейські провели роз`яснювальні зустрічі зі школярами

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *