Допомога була потрібна ще позавчора – Віталій Кличко звернувся до сенаторів та конгресменів США

Під час Мюнхенської конференції мер Києва Віталій Кличко зустрівся з представниками Сенату та Палати представників США, де акцентував увагу на необхідності подальшої підтримки України
Віталій Кличко на Мюнхенській конференції з безпеки. Фото - kyivcity.gov.ua

Цю інформацію Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі, інформує «Kreschatic».

Україна і ЗСУ переживають критичний момент. Нестача боєприпасів та зброї. Треба розуміти, що це може створити умови для наступу росії. Важливим є фактор часу. Допомога була потрібна ще позавчора! – наголосив Кличко. – І сьогодні недостатньо говорити, що росія не повинна виграти цю війну. Україна має перемогти, а росія – зазнати радикальної військової поразки! За допомоги наших партнерів. Альтернативи цьому немає. Тільки це позбавить росію можливості залякувати своїх сусідів,  створювати загрози європейській та глобальній безпеці.

– написав Віталій Кличко.

Він також підкреслив високу цінність двопартійної підтримки України в Конгресі США та відзначив, що ситуація на фронті стає критичною через різке зменшення допомоги від Сполучених Штатів.

Кличко
Фото – kyivcity.gov.ua

Крім того, мер Києва провів зустріч із спецпредставником США з питань економічного відновлення України, де обговорювалися необхідність реформ та їх ключове значення для стабільності та підтримки від партнерів.

У ході конференції Віталій Кличко взяв участь у панельній дискусії разом з конгресменом Майком Тернером, що була присвячена Україні та викликам, що можуть виникнути в разі поширення російської агресії на інші країни. Також він відвідав церемонію нагородження лауреатів премії фонду Джона Маккейна та зустрівся з європейським комісаром з питань бюджету Йоханнесом Ханом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що мер Києва Віталій Кличко візьме участь у 60-й Мюнхенській конференції з безпеки

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *