В Києві затримали чоловіка, який вбив свого знайомого: посварились під час вживання алкоголю

Під час конфлікту один із чоловіків завдав другому небезпечне поранення ножем, від якого останній помер у лікарні. Поліція затримала злочинця, якому загрожує до десяти років в'язниці
У Києві поліцейські затримали чоловіка, який смертельно поранив знайомого. Фото - ГУ Нацполіції Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, лікарі швидкої допомоги повідомили поліцію про виявлення пораненого чоловіка в одній з квартир у Деснянському районі Києва. На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції для розслідування події.

З’ясувалося, що потерпілий отримав тяжке поранення під час сварки зі знайомим, з яким вони разом вживали алкоголь. Під час конфлікту зловмисник ударив ножем товариша в груди. 36-річного потерпілого доставили до лікарні, де він пізніше помер.

Нападника затримали на місці злочину і вилучили ніж, що був використаний під час нападу. Виявилося, що він народився на Луганщині у 1977 році.

поліція
Фото – ГУ Нацполіції Києва

Підозрюваному було оголошено про підозру в умисному вбивстві, передбаченому Кримінальним кодексом України. За цією статтею йому може бути призначено до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві чоловік вбив сусіда за те, що той голосно слухав музику

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *