В Києві поліція затримала чергового наркодилера: робив «закладки» з психотропами

В столичному районі Осокорки правоохоронці затримали особу, яка поширювала наркотичні речовини. Поліцейські вилучили у порушника 49 пакетів з наркотиками, деякі з них вже були розподілені
На столичних Осокорках дільничні офіцери поліції затримали розповсюджувача психотропів. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, підозрюваному було пред’явлено звинувачення, і за клопотанням слідчого його взяли під варту. За цим правопорушенням йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Особу, яка займалася торгівлею наркотиками, затримали поліцейські Дарницького відділення поліції. Чоловік саме робив «закладку» на березі озера. Заступник начальника Дарницького відділення поліції, Віталій Острогляд, повідомив, що спеціальна група вилучила у порушника 49 пакетів з кристалічною речовиною, яка нагадує наркотичний засіб під назвою “Альфа-PVP”.

наркотики
Фото – Нацполіція

Порушник, 24-річний житель Сумщини, встиг розподілити частину пакетів на момент затримання, одна з яких була великою і важила 150 грамів. Всі пакети було направлено на експертизу, результати якої підтвердили, що знайдена речовина є наркотиком “Альфа-PVP”.

наркотики
Фото – Нацполіція

Поліцейські затримали порушника за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, у нього було вилучено смартфон та банківські карти, які використовувалися для злочинної діяльності.

Поки триває досудове розслідування, суд вирішив тримати підозрюваного під вартою з можливістю внести заставу у сумі 60 тисяч гривень. В даний момент встановлюється походження наркотиків та ведеться перевірка можливої причетності підозрюваного до інших злочинів, що вчинені на території столиці.

Також раніше ми писали про те, що в результаті масштабної спецоперації поліцейські Києва «накрили» міжнародне наркоугруповання

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *