В Києві за вимагання хабаря затримано посадовця держкомпанії: обіцяв вирішити земельне питання

Працівник кадрового відділу отримував неправомірну вигоду у кілька етапів, що завершилось його затриманням після отримання чергового траншу в розмірі 80 000 гривень
В Києві поліцейські затримали посадовця ПАТ «Укрнафта» за вимагання 160 000 гривень хабаря. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію від Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, за хабар у 160 000 гривень, посадовець кадрової служби ПАТ «Укрнафта» зобов’язався допомогти з розв’язанням земельного питання, а саме – передачу в користування земельних ділянок в Полтавській області.

26 лютого правоохоронці затримали його, коли він отримував другий транш у сумі 80 тисяч гривень неправомірної вигоди. Таку саму суму, яку він отримав раніше, було конфісковано під час обшуків.

хабар
Фото – Нацполіція

Зараз затриманого тримають під вартою відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у зловживанні впливом згідно зі статтею 369-2 Кримінального кодексу України. Питання щодо обрання запобіжного заходу ще не вирішено.

Розслідування проводилися спільно з працівниками Департаменту безпеки ПАТ «Укрнафта» за керівництвом Шевченківської окружної прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали посадовця Академії наук, який вимагав хабар за оренду приміщення

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *