Погодинне паркування: Київ Цифровий запровадив нові можливості сервісу

Київ Цифровий представив нову версію свого сервісу "Погодинне паркування", спрямовану на поліпшення користувацького досвіду
Київ Цифровий вдосконалює сервіс «Погодинне паркування»: тепер користувачі бачать заповненість паркінгів у режимі реального часу. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Офіційний портал Києва, за словами Петра Оленича, заступника голови Київської міської державної адміністрації, в цьому оновленні міські жителі, яким потрібне погодинне паркування, зможуть випробувати нову можливість пошуку вільних паркомісць у реальному часі.

Це інноваційне оновлення покликане допомогти мешканцям міста значно скоротити час, який вони витрачають на пошук місць для паркування, та поліпшити загальну ситуацію з паркуванням у Києві.

– зауважив він.

Погодинне паркування
Фото – rbc.ua

Нововведення дозволяє користувачам бачити рівень заповненості паркінгів на мапі, використовуючи різні кольори для позначення:

  • Зелений колір вказує, що вільно понад 70% місць;
  • Жовтий колір означає, що вільно від 40 до 70% місць;
  • Червоний колір показує, що залишилися останні вільні місця;
  • Сірий колір свідчить про те, що всі місця зайняті.

Наразі оновлений сервіс “Погодинне паркування” доступний у тестовому режимі на 54 паркінгах Зони I, але в майбутньому планується розширення його покриття на всю територію міста.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві проходять рейди з евакуацією автомобілів: хто з водіїв може постраждати

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *