Продавав психотропні та наркотичні речовини через пошту: в Києві затримали 19-літнього наркоділка з Луганщини

Столичні поліцейські затримали 19-річного молодика з Луганщини, який намагався здійснити продаж 14 пакунків з психотропними речовинами
Столичні оперативники завадили чоловіку збути понад 2,5 кілограми наркотиків і психотропів. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва, під час оперативних заходів співробітники кримінального розшуку столичної поліції, спільно з працівниками Дніпровського управління, затримали 19-річного жителя Луганщини, який планував збут наркотиків та розповсюдження психотропних речовин через поштові відправлення.

Валерія Шевчук, старший слідчий з Дніпровського управління поліції, повідомила, що у рюкзаку затриманого виявили 14 пакунків з психотропною речовиною “Альфа-PVP”. Під час подальшого обшуку в місці проживання зловмисника, правоохоронці вилучили понад 2,5 кілограми заборонених речовин, серед яких були амфетамін, “Альфа-PVP”, мефедрон, канабіс, а також електронні ваги та інші докази. Вилучений матеріал направили на експертизу. Порушника заарештовано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України за збут наркотиків. Загальна вартість виявлених психотропних речовин та наркотичних засобів, за оцінками “чорного ринку”, може перевищувати 500 000 гривень.

збут наркотиків
Фото – Нацполіція

Слідчі з Дніпровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин або їх аналогів у великих кількостях. Фігурант залишається під вартою. Зазначена стаття передбачає до десяти років позбавлення волі, а також конфіскацію майна.

Наразі вирішується питання стосовно повідомлення затриманому про підозру за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів, обіг яких заборонено, у великих кількостях. Досудове слідство триває.

– зазначила Валерія Шевчук.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві поліція затримала чергового наркодилера: робив «закладки» з психотропами

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *