Втерлася в довіру і обікрала 82-річного дідуся: в Києві за зухвалу крадіжку затримали жінку

Пенсіонер познайомився з жінкою в одному з київських закладів харчування, після чого запропонував їй відвідати його вдома
В Києві поліцейські затримали жінку, яка обікрала дідуся. Фото ілюстративне

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, невідома, дізнавшись, де чоловік зберігає свої заощадження – 9 тисяч гривень, викрала гроші та втекла. Після того, як відбулася крадіжка, її затримали поліцейські, які також вилучили частину грошей.

Місцевий мешканець звернувся до поліції Святошинського району зі скаргою про крадіжку. 82-річний чоловік повідомив, що під час візиту незнайомки до закладу харчування вона підійшла до нього з метою познайомитися, після чого він запросив її до себе додому.

Коли вони були вдома, жінка помітила, де він приховує гроші, і, скориставшись відволіканням пенсіонера, вкрала 9000 гривень та втекла з квартири. Після спільних дій поліції Святошинського району та розшуківців столичної поліції була встановлена особа зловмисниці, яку затримали.

крадіжка
Фото – Нацполіція

Жінку підозрюють у вчиненні злочину згідно з частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка в умовах воєнного стану. Суд вирішив застосувати до неї запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а можливе покарання, що їй загрожує, – до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали кишенькову злодійку, яка “заробляла на життя” крадіжками в метро

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *