В Києві затримали чоловіка, який вбив і розчленував власного сина

55-річний чоловік ножем вбив власного сина та після цього розчленив його тіло. Він викинув частину тіла у смітник, а решту поховав у своєму гаражі, заливши бетоном
Слідчі поліції Києва розкрили вбивство та повідомили зловмиснику про підозру. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, після проведення слідчих заходів правоохоронці затримали зловмисника, який вбив власного сина, і якому за цей злочин тепер загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Після повідомлення від місцевої мешканки про зникнення її квартиранта слідчі поліції Києва розпочали розшук тривало відсутньої особи. Після проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що зниклого чоловіка останнім раз бачили у компанії свого батька.

вбив власного сина
Фото – Нацполіція

Як повідомив керівник поліції столиці Дмитро Шумейко, під час сімейної сварки, що виникла під час застілля, батько вбив власного сина, нанісши смертельне ножове поранення. Потім він розчленував тіло в ванній, після чого частину він викинув у смітник, а решту – закопав у підвальному приміщенні свого гаража та залив бетоном. Після встановлення фактів злочину, правоохоронці затримали батька, якому пред’явили звинувачення у вбивстві, за що йому може загрожувати покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

В даний час суд призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для підозрюваного без права на внесення застави.

Також раніше ми писали про те, що в Києві затримали чоловіка, який вбив свого знайомого: посварились під час вживання алкоголю

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *