Над Києвом вранці 25 березня збили дві гіперзвукові ракети: влада повідомила про наслідки російської атаки

У Печерському районі Києва внаслідок падіння уламків ракети постраждали п'ятеро людей. Трьом постраждалим надали допомогу на місці. Ще двох, зокрема 16-річну дівчину, госпіталізували
Постраждали п'ятеро людей, зруйновано нежитлові будівлі. Фото - Нацполіція

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко, інформує «Kreschatic». Під час падіння уламків було зруйновано нежитлову триповерхову будівлю у Печерському районі, уточнив Кличко. Також уламки ракет, як повідомляє Київська військова адміністрація, впали в лісосмузі в Голосіївському районі та Дніпровському районі. У Солом’янському районі ракетна атака на Київ призвела до пошкодження багатоповерхового будинку, але про постраждалих наразі не повідомлялося.

ракетна атака на Київ
Фото – Нацполіція

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявив, що російські війська завдали удару по Києву двома балістичними ракетами, випущеними з Криму, які були знищені. Їхній тип уточнюється.

Раніше Віталій Кличко повідомив про звуки вибухів у столиці. Через деякий час після цього повітряну тривогу в Києві було скасовано.

Попередня масштабна ракетна атака на Київ була здійснена російськими військами в ніч проти 21 березня, над містом було збито близько 30 ракет. Постраждали щонайменше 13 людей, про загиблих не повідомлялося. Міноборони Росії заявило, що удару було завдано по «центрах прийняття рішень ЗСУ». Джерело «Української правди» у спецслужбі сказало, що ракети були націлені на об’єкти Головного управління розвідки Міноборони України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія завдала масованого ракетного удару по Києву: стали відомі результати роботи ППО та наслідки атаки

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *