В Києві поліцейські затримали колишнього ув`язненого за збут наркотиків та незаконне зберігання зброї

Під час проведення обшуку у місці проживання підозрюваного правоохоронці виявили заборонені речовини - канабіс і амфетамін, а також асортимент різнокаліберних набоїв
30-річний мешканець Києва займався збутом нарктоиків. Фото - ілюстративне

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва, в столиці правоохоронці з Оболонського відділення поліції викрили незаконну діяльність 30-річного мешканця Києва, який налагодив збут наркотиків. Під час обшуку у його місці проживання поліцейські вилучили заборонені речовини – канабіс та амфетамін, а також 67 набоїв до різної зброї.

збут наркотиків
Фото – Нацполіція

Підозрюваного затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що раніше він вже відбував покарання за наркозлочини.

Слідчий за погодженням з Оболонською окружною прокуратурою оголосив підозру підозрюваному за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотиків, психотропних речовин або їх аналогів, а також за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За цими статтями передбачено до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали 19-літнього наркоділка з Луганщини

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *