В Києві затримали чоловіка, який продавав наркотики з вікна власної квартири

Під час офіційного обшуку житла зловмисника поліцейські виявили та вилучили 79 упаковок з канабісом, готових до продажу. Чоловіку загрожує до десяти років ув'язнення та конфіскація майна
Андрій Бондаренко 1.1k 1 comment
Продав наркотики з вікна власної квартири: столичні слідчі повідомили про підозру наркозбувачу. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic», слідчі з Дніпровського відділу поліції, за процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва, затримали особу, яка торгувала наркотиками, зокрема канабісом. В поліції Києва повідомили, що заарештований наркоділок виявився киянином 1969 року народження, який здійснював продажі забороненої речовини через вікно своєї квартири, розташованої на першому поверсі багатоповерхівки.

Як розповіли слідчі територіального підрозділу, правоохоронці перевірили отриману оперативну інформацію та зафіксували факти продажу канабісу вказаною особою.

наркоділок
Фото – Нацполіція

Під час проведеного обшуку в квартирі затриманого було виявлено ще 79 пакунків наркотичної речовини, готових до реалізації. Крім цього, вилучено понад 8 000 гривень готівки, які наркоділок отримав в результаті незаконної діяльності. Усе вилучене було направлено на експертизу, а затриманого було заарештовано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому було повідомлено про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечної наркотичної речовини. Санкція цієї статті передбачає до десяти років позбавлення волі та конфіскацію майна.

Наразі суд задовольнив клопотання слідчих щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві поліцейські затримали колишнього ув`язненого за збут наркотиків та незаконне зберігання зброї

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
1 Comment
  • особливо небезпечної наркотичної речовини – ви, мабуть, тупі совкові наркологи!
    Пів земної кулі вживали і вживають цю, набагатобезпечнішу за алкоголь, речовину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *