В столиці затримали 52-річного «мінера», який повідомив про бомбу в квартирі багатоповерхівки

Зловмисник зателефонував до поліції та повідомив про замінування квартири. Однак інформація, надана ним, не знайшла підтвердження. За це йому тепер загрожує до шести років ув'язнення
У Києві поліцейські затримали місцевого мешканця за хибне повідомлення про замінування. Фото ілюстративне

Як повідомляє «Kreschatic», поліція Києва отримала інформацію від операторів служби 112 про дзвінок невідомої особи, яка стверджувала про замінування та наявність бомби в квартирі будинку у Дніпровському районі міста. На вказану адресу відразу виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та представники спеціалізованих служб. Проте під час обстеження помешкання жодних небезпечних предметів не було виявлено.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що повідомлення про замінування залишив 52-річний киянин. Однак чоловік не міг адекватно пояснити свої дії. Поліцейські затримали його згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

замінування
Фото – Нацполіція

Слідчі Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. За цією статтею передбачається до шести років ув’язнення. Ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві поліцейські затримали колишнього ув`язненого за збут наркотиків та незаконне зберігання зброї

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати