Намагався продати автомат Калашникова: в Києві затримали торговця зброєю

Під час спроби продажу автомата Калашникова з глушником та боєприпасами було затримано торговця зброєю, у якого також було вилучено наркотичні речовини
У Києві оперативники затримали чоловіка за збут зброї та боєприпасів. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic», інформація про мешканця столиці, що намагався реалізувати автомат Калашникова, надійшла до відділу кримінального розшуку Шевченківського відділу поліції. Стосовно даного інциденту розпочато кримінальне провадження, в рамках якого спільно з аналітиками кримінального аналізу було встановлено особу зловмисника.

Ним виявився 31-річний мешканець Києва. Він пропонував автомат Калашникова з комплектом набоїв та глушником за 1200 доларів США. Поліцейські, з допомогою бійців спецпідрозділу, затримали його під час здійснення угоди і вилучили зброю, 38 набоїв, глушник, пістолет «ФОРТ» та отримані гроші. Під час обшуку у його помешканні також виявлено наркотичні речовини. Нині правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів.

автомат Калашникова
Фото – Нацполіція

Слідчі з Шевченківської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за статтями 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або бойовими речовинами) та 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Злочинця залишили під вартою. За цими статтями може бути передбачено до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві поліцейські затримали колишнього ув`язненого за збут наркотиків та незаконне зберігання зброї

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати