Віталій Кличко звинуватив Верховну Раду в спробі дискредитувати столичну владу

У своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко висловив свої думки щодо роботи тимчасової спеціальної комісії по Києву, утвореної Верховною Радою.
Віталій Кличко про тимчасову спеціальну комісію ВР по Києву: Все робиться для створення картинки, за якою немає суті, а є спроба дискредитувати міську владу. Фото - vechirniy.kyiv.ua

На друге засідання цієї комісії вчора вийшли профільні заступники міського голови, повідомив Віталій Кличко.

Спостерігаючи за першим засіданням, я бачив, що воно пройшло без жодного конструктиву, переважно як показове шоу. Витрачати час на таке не має сенсу.

підкреслив він.

Як повідомляє «Kreschatic», Віталій Кличко вважає, що ця комісія не демонструє зацікавленості у фаховому вирішенні проблем Києва, а натомість займається створенням картинки, за якою немає суті, намагаючись дискредитувати міську владу.

Її так звані експерти – це переважно нефахові блогери та шоумени другорядного рівня.

– додав він.

Віталій Кличко
Фото – kyivcity.gov.ua

Кличко наголосив, що такий підхід загрожує дезорганізацією управління столицею та її життєзабезпеченням. Він також відзначив, що у часи складних випробувань, коли Київ допомагає Захисникам, забезпечує послуги мешканцям та відновлює пошкоджену інфраструктуру, необхідна єдність.

Це не політичні шоу, а спільні зусилля всіх – влади, суспільства, Захисників та партнерів – спрямовані на перемогу.

– підкреслив Віталій Кличко.

Він також поставив під сумнів мотиви створення комісії та її реальну корисність для міста. Кличко звернув увагу на те, що під час оборони міста від ворожого нападу в кінці лютого-березня 2022 року комісія була відсутня, що, на його думку, свідчить про спроби позбавити Київ місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кличко повідомив, коли відкриється Подільський міст та добудується розв’язка на Оболоні

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати