Поліцейські Києва затримали наркодилера, який ховав «товар» у дитячих іграшках

Оперативники карного розшуку разом зі слідчими поліції Києва викрили чергового наркоторговця
Заховав психотропи у дитячу іграшку та збирався відправити її «клієнтові» поштою – в Києві затримали наркодилера. Фото - ілюстративне

Затримання 30-річного чоловіка відбулося в Деснянському районі, коли той намагався реалізувати чергову партію психотропних речовин

Як повідомляє «Kreschatic», у підозрюваного вилучили пакунки з психотропною речовиною «Альфа-PVP». Йому оголосили підозру, і зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до десяти років.

Як з’ясувалося, зловмисник використовував поштові сервіси для збуту наркотиків, маскуючи їх у дитячі іграшки, щоб уникнути викриття. Під час затримання поліція знайшла у нього дитячу іграшку зі схованими всередині сліп-пакетами з «Альфа-PVP». Також під час обшуку його квартири було виявлено ще один пакунок з наркотиками.

наркодилер
Фото – Нацполіція

Усі вилучені речовини направлено на експертне дослідження, а підозрюваного затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Київська міська прокуратура повідомила затриманого про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів або психотропних речовин. За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали чоловіка, який продавав наркотики з вікна власної квартири

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *