До п’яти років обмеження волі: в Києві судитимуть чоловіка за запуск феєрверку

У Києві чоловіка судитимуть за запуск феєрверку в Дарницькому районі, що є грубим порушенням громадського порядку. За це правопорушення обвинуваченому загрожує до п'яти років обмеження волі
У Києві судитимуть чоловіка, який запустив феєрверк у Дарницькому районі столиці. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic», інцидент стався у травні цього року. Поліція отримала повідомлення про те, що на вулиці Вірменській невідомий запустив салют, попри заборону, встановлену під час воєнного стану. На місце події прибули співробітники поліції, які вилучили пускову установку від феєрверку та розпочали розслідування.

Під час розшукових заходів правоохоронці встановили особу порушника. Ним виявився 25-річний уродженець Донеччини, який мешкає неподалік. Чоловік пояснив свої дії бажанням розважитися.

феєрверк
Фото – Нацполіція

Дарницька окружна прокуратура, під процесуальним керівництвом якої велося слідство, повідомила фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. Згідно із законодавством, чоловіку загрожує до п’яти років обмеження волі.

Цей випадок нагадує про важливість дотримання законодавства, особливо у часи воєнного стану, коли будь-які порушення можуть мати серйозні наслідки для безпеки громадян.

Також раніше ми писали про те, що поліцейські Києва затримали наркодилера, який ховав «товар» у дитячих іграшках

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *