На Подільському мосту ведуться цілодобові роботи: Київ активно будує з’їзди на Троєщину

У Києві тривають інтенсивні будівельні роботи на Подільському мостовому переході, який з'єднає центр міста з Троєщиною
На Подільському мостовому переході ведуться безперервні цілодобові роботи по зведенню з'їздів на Троєщину. Фото - kreschatic.kiev.ua

Як повідомляє «Kreschatic», зведення 90-метрового тунелю під залізничними коліями, який виведе міст на вулицю Петра Вершигори в напрямку проспекту Романа Шухевича, перейшло в цілодобовий режим. Про це інформує КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд».

На ділянці між майбутніми станціями метро «Затока Десенка» та «Райдужна» на території Русанівських садів також активно облаштовують конструкції тунелю. Роботи виконуються за погодженням з Київською міською військовою адміністрацією та у співпраці з АТ «Укрзалізниця», щоб не переривати рух стратегічно важливого залізничного транспорту.

Будівельники продовжують зводити насип земляного полотна та облаштовують систему дощової каналізації, що допоможе вирішити проблему підтоплення вулиці Центральна Садова. Також ведуться роботи з будівництва дороги від вулиці Петра Вершигори до трамвайного розворотного кільця.

Мешканці сусідніх з будівництвом будинків відчувають тимчасові незручності та шум під час дії комендантської години, за що Дирекція перепрошує і просить поставитися з розумінням до цієї ситуації.

Подільський міст продовжує перетворюватися в один з найважливіших транспортних вузлів столиці, забезпечуючи зручний та швидкий зв’язок між районами міста.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кличко повідомив, коли відкриється Подільський міст та добудується розв’язка на Оболоні

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *