Росія вночі хвилями та з різних напрямків намагалась атакувати дронами Київ

Російські війська в ніч на 4 липня завдали удару по території України дронами типу «Шахед-131/136»
Війська РФ завдали удару дронами по Україні, на Чернігівщині 6000 осіб залишилися без електрики. Фото - Генштаб ЗСУ/Facebook

Всього з Курської області, заявило командування Повітряних сил ЗСУ, було запущено 22 безпілотники, 21 з них вдалося збити над Київською, Чернігівською, Житомирською, Сумською, Дніпропетровською та Полтавською областями.

Як інформує «Kreschatic», Київська міська військова адміністрація повідомила, що безпілотники намагалися атакувати столицю України «хвилями та з різних напрямків». Усі дрони силам ППО вдалося збити на підльоті до Києва, наголошується у повідомленні, постраждалих та руйнувань у столиці України немає.

Влада Чернігівської області, у свою чергу, заявила, що один із російських «шахедів» вразив інфраструктурний об’єкт. «Наразі без електропостачання залишаються 5963 споживачі. Енергетики працюють над відновленням [електропостачання]», — написав у своєму телеграмі каналу голова регіону В’ячеслав Чаус. Він додав, що повітряна тривога в області тривала понад п’ять годин.

Також раніше ми писали про те, що Новоросійськ в ніч на 3 червня атакували морські дрони, місцева влада закрила пляжі

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version