Російська армія вночі 2 вересня завдала масованого ракетного удару по Києву: ФОТО та ВІДЕО наслідків атаки

Російські війська завдали в ніч проти 2 вересня ракетного удару по Києву, повідомляє військова адміністрація міста
ВСУ повідомили, що за ніч збили 22 ракети та 20 дронів. Фото - КМВА/Telegram

За повідомленням КМВА, масований ракетний удар був завданий крилатими (ймовірно, Х-101) і балістичними ракетами «KN-24/Іскандер-М», а також одним дроном-камікадзе. Загалом сили ППО збили понад два десятки ракет. Уламки впали у Голосіївському, Святошинському, Дніпровському та Шевченківському районах.

масований ракетний удар
Наслідки ракетної атаки на Київ. Фото – КМВА/Telegram

Як повідомляє “Kreschatic“, внаслідок атаки пошкодження отримала котельня, спалахнули чотири автомобілі та дві будівлі. За медичною допомогою звернулися двоє людей, одну з них госпіталізували, заявив мер Києва Віталій Кличко.

масований ракетний удар
Наслідки ранкової атаки по столиці. Фото – КМВА/Telegram

У ході російського удару по Києву було пошкоджено будівлю Ісламського культурного центру Духовного управління мусульман Криму, повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Відео – КМВА/Telegram

У Харківській області під час нічних російських обстрілів пошкоджено один приватний будинок у Київському районі Харкова та ще один житловий будинок у Куп’янську. В останньому загинула 65-річна місцева мешканка, повідомив голова військової адміністрації Олег Синєгубов.

Командування Повітряних сил ЗСУ заявило, що вночі російські війська завдавали ударів по Київській, Сумській та Харківській областях, застосувавши загалом 35 ракет (16 балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23, 14 крилатих ракет Х-101, чотири зенітних керованих ракети С-300/С-400 та одна ракета невстановленого типу) та 23 безпілотники типу «Шахед-131/136».

Сили ППО збили дев’ять балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23, 13 крилатих ракет Х-101 та 20 ударних дронів. Ще одна крилата ракета Х-101 та три безпілотники не досягли своїх цілей і були локаційно втрачені, додали українські військові.

Також раніше ми писали про те, що російська армія в ніч на 20 серпня завдала повітряного удару по Києву

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *