Митрополит Епіфаній освятив храм у Києві та закликав до молитви за захисників України

У Києві, в Деснянському районі, відбулося урочисте освячення оновленого храму на честь преподобного Миколи Святоші, який долучився до Православної Церкви України.
Епіфаній звершив чин освячення. Фото - МЕ

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ІНФОРМАТОР

У Києві, в Деснянському районі, відбулося урочисте освячення оновленого храму на честь преподобного Миколи Святоші, який долучився до Православної Церкви України. Обряд освячення очолив Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Храм, що розташований неподалік станції метро “Лісова”, тепер слугуватиме новим духовним осередком, де лунатимуть молитви за Україну та її захисників.

На церемонії були присутні представники духовенства, військовослужбовці та численні віряни. Це значне духовне оновлення стало черговим кроком у підтримці українського війська не лише матеріально, але й через молитву, що, за словами Митрополита, має надзвичайну силу. 

Під час богослужіння він підкреслив важливість духовної підтримки для воїнів, які боронять країну, і вручив їм церковні нагороди. Настоятель храму отримав від Епіфанія ікону Покрови Божої Матері та нове видання богослужбового Євангелія.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що начальник КМВА повідомив про наслідки масштабної атаки «Шахедами» на столицю.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *