Будівництво тунелю на Троєщину: роботи продовжено до кінця жовтня

Київ продовжує важливий інфраструктурний проєкт зі спорудження тунелю під залізничними коліями біля станції "Троєщина 2".
Троєщина. Фото - YouTube

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ЦТС

Київ продовжує важливий інфраструктурний проєкт зі спорудження тунелю під залізничними коліями біля станції “Троєщина 2”. Нові строки завершення робіт встановлені на 30 жовтня, що надасть додатковий час для виконання ключових завдань, включно з будівництвом підпірних стін, сходів та пандусів.

Прокладання тунелю є вирішальним кроком для виведення Подільського мостового переходу до вулиці Петра Вершигори та проспекту Романа Шухевича. В умовах воєнного стану роботи виконуються цілодобово у співпраці з “Укрзалізницею”, щоб не порушувати рух стратегічно важливого залізничного транспорту. Військова адміністрація міста ретельно контролює процес, оскільки будівництво під час активного руху поїздів потребує значно більше часу та ресурсів.

Цей проєкт є частиною більшого плану щодо розвантаження транспортної системи Києва, що має на меті полегшити сполучення між правим та лівим берегом столиці, забезпечуючи доступ до одного з найбільш густонаселених районів – Троєщини.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві два мости через Дніпро можуть впасти будь-якої миті, ЗМІ дізналися причину руйнування.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *