Киянам пояснили нюанси роботи світлофорів за умов блекауту в столиці

Представник КП «Центр організації дорожнього руху» пояснив киянам нюанси роботи світлофорів під час відключень світла та можливого блекауту в столиці.
Світлофори на вулицях Києва. Фото – vechirniy.kyiv.ua

Начальник служби впровадження та експлуатації автоматизованої системи керування дорожнім рухом КП «ЦОДР» Дмитро Якубовський заявив, що у столиці світлофори працюватимуть навіть під час блекаутів, інформує видання «Кreschatic».

За його словами в етері телеканалу «Київ24», світлофори наразі оснащують шафами резервного живлення, які будуть підтримувати пристрої для регулювання дорожнього руху до 24 годин в залежності від складності об’єкта. Одна така шафа може живити два і більше світлофорів.

Якубовський повідомив, що на сьогодні у місті вже встановили 107 таких шаф, до яких під’єднали 145 світлофорів, також будуть закуплені ще близько 300 шаф резервного живлення й їх встановлять найближчим часом.

Представник КП «Центр організації дорожнього руху» уточнив, що на балансі його підприємства знаходяться 738 світлофорів, для забезпечення резервним живленням яких необхідно приблизно 500-550 таких шаф.

Нагадаємо, у Київській міській раді оцінили готовність інфраструктури столиці до опалювального сезону.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *