Стало відомо, скільки коштує київський ТРЦ Gulliver

Київський торгово-розважальний центр Gulliver отримав незалежну оцінку, яка визначила його вартість у 7,6 мільярда гривень.
ТРЦ Gulliver. Фото - Офіційний сайт

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на АРМА

Майно було передано в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів, що займається питаннями нерухомості в рамках кримінальних розслідувань. Оцінку проводила компанія, яка була обрана через відкритий конкурс.

Цей багатофункціональний комплекс, розташований у самому серці столиці, є одним з найбільших у Києві. Загальна площа об’єкта перевищує 150 тисяч квадратних метрів. Наразі актив перебуває під арештом у межах розслідування, пов’язаного з ухиленням від сплати податків на значну суму.

Остаточне рішення щодо передачі об’єкта в управління поки не прийнято, проте очікується проведення конкурсу для обрання нового керуючого. Цей інфраструктурний актив відіграє важливу роль для столиці, враховуючи його розташування та масштаби. Однак, ситуація з його подальшим використанням і управлінням залишається відкритою, враховуючи юридичні процеси, що тривають.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у центрі столиці водій-порушник напав на інспекторку, яка вимагала перепаркувати авто.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *