У КМВА прокоментували одну із наймасованіших дронових атак РФ на столицю

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко прокоментував одну із наймасованіших дронових атак окупаційної армії РФ на столицю.
Мобільна вогнева група ППО. Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Керівник КМВА повідомив, що у ніч на п’ятницю, 18 жовтня, російські загарбники вчергове випустили ударні безпілотники по Києву. Неспокійно було не лише у столиці, а й у інших регіонах України, інформує видання «Kreschatic».

За словами чиновника, ця дронова атака стала однією із наймасованіших, окупаційна армія Росії націлилась на цивільне населення та інфраструктуру нашої країни.

Попко зазначив, що сили протиповітряної оборони знешкодили всі безпілотники, які рухалися у бік Києва, бойова робота у небі над столицею та її підступах тривала понад 4,5 години. За попередніми даними, атака БПЛА на місто обійшлася без постраждалих і руйнувань.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що вночі по Україні ЗС РФ випустили 135 дронів, із них 80 були збиті ППО, 44 БПЛА локаційно втрачені завдяки протидії РЕБ, 2 безпілотники полетіли у Республіку Білорусь. Станом на 08:43 у повітряному просторі нашої країни залишалося ще до 10 дронів.

Нагадаємо, що у ніч на 17 жовтня росіяни також атакували столицю безпілотниками. Глава КМВА розповів про наслідки падіння уламків у Деснянському районі міста.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *