Оригінальний дизайн натяжної стелі: стильно, ефектно, дивовижно

Високоякісні натяжні стелі – це безмежне поле для експериментів та втілення найрізноманітніших ідей декору.

Завдяки застосуванню нових технологій, поєднанню преміальних матеріалів з різноманітною фактурою, ви можете отримати ексклюзивний дизайн стелі від компанії Nova Stelya Kiev, що зробить інтер’єр вашої оселі абсолютно неповторним. До вашої уваги – декілька найбільш актуальних сьогодні видів дизайну натяжної стелі.

Фотодрук на натяжній стелі

Застосування найновіших технологій дозволяє відтворювати будь-який малюнок на натяжних стелях: створювати зображення неба, квітів, тварин, підводного світу, а також наносити різноманітні візерунки за вашими уподобаннями. Технологія фотодруку виконується за допомогою широкоформатного плотера спеціальними фарбами, стійкими до впливу вологи та світла.

Висока якість друку на покритті стелі забезпечується завдяки відмінному зчепленню фарби з полотном. Цього непросто досягти на глянцевих, лакових та дзеркальних поверхнях. Тому для нанесення фотодруку рекомендують обирати плівку з матовою або сатиновою поверхнею. Якісне та реалістичне зображення на стелі у руках вмілого майстра перетворюється на справжній витвір мистецтва. 

Стилізована фактура натяжної стелі

Якщо прагнете уникнути шаблонів та бажаєте втілення найсміливіших дизайнерських ідей, обов’язково зверніть увагу на стельові покриття, що імітують фактуру різноманітних натуральних матеріалів: мармуру, шкіри, замші, позолоти, каміння. З такими полотнами майстри створюють будь-яку атмосферу: фривольну або стриману, романтичну або робочу.

Стеля «зоряне небо»

Облаштуйте в своїй спальні надзвичайно реалістичну імітацію зоряного неба, аби розслабитися та відпочити, розглядаючи мерехтіння зірок на вашій стелі. Професіонали використовують два способи відтворення такого дизайну:

  • Якщо використовують спосіб з проколом, в натяжному полотні роблять невеличкі отвори для прокладення оптоволокна. З лицьової сторони вони рівно обрізаються, зі зворотної – приклеюються на стелі. Після вмикання блоку керування, стеля починає світитися сотнями маленьких вогників – «зірок».
  • З варіантом без проколу натяжної стелі, небо буде світися вогниками, які ви зможете бачити через напівпрозорий матеріал полотна. В такому випадку спеціалісти застосовують більш складну технологію, оскільки проєкція «зірок» відтворюється на зворотну сторону натяжної стелі.

Обирайте свій варіант, а спеціалісти компанії майстерно втілять усі ваші побажання!

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version