Народження нової зірки: Джуд Беллінгем підтвердив свій статус головного таланту світового футболу

20-річний гравець «Реала»  підтвердив свій статус однієї з найяскравіших зірок сучасного футболу драматичною грою в Ель Класіко в суботу, коли його клуб переміг «Барселону» з рахунком 2:1
Джуд Беллінгем підтверджує статус таланту нового покоління завдяки перемозі «Реала» в компенсований час в Ель-Класіко. Фото - sport24.ru

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на CNN, глибоко в компенсований час він вхопився за навіс Луки Модріча та з льоту забив переможний м`яч, розбивши надії «Барселони» та викликавши шалені святкування на полі та поза ним.

Це був другий гол для Беллінгема в грі після того, як він зрівняв рахунок на 68-й хвилині.

Ще один камбек. Я люблю їх. Це важкі, але це гарні ігри. Ми виклалися на повну, ми не здалися, і я дуже щасливий

– сказав він в інтерв`ю веб-сайту «Реала» після матчу.

Зараз він забив 13 голів у 13 іграх за Реал Мадрид цього сезону, 10 з них у Ла Лізі, що робить його найкращим бомбардиром ліги.

Коли Беллінгем підписав контракт з «Реалом» у червні за 103 мільйони євро (110,4 мільйона доларів) плюс додаткові гонорари, очікування від молодого атакувального півзахисника були високими.

Але поки що він перевершив навіть найвищі очікування, перетворившись на одного з найрезультативніших бомбардирів Європи, оскільки його гра в обороні відійшла на другий план у Мадриді, і кожен додатковий рівень тиску лише покращував його гру.

Йому лише 20 років, і не так давно Беллінгем спостерігав за тими матчами як уболівальник, але він швидко стає одним із найкращих гравців як клубу, так і країни, привівши Англію до перемоги 3-1 проти Італії минулого тижня.

І саме його зрілість і здатність приймати рішення, а також майстерність на полі викликають похвалу від головного тренера “Реала”.

Ми всі здивовані його рівнем, особливо з точки зору того, наскільки він ефективний

– сказав Карло Анчелотті.

Сьогодні він був приголомшливим і шокував усіх своїм чудовим голом з межі штрафної зони.

– додав він.

Нагадаємо, також ми писали про те, що Кріштіану Роналду збирається грати як мінімум до 2027 року

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *