Тайсон Ф’юрі дивом уникнув поразки від Френсіса Нганну: реакція Олександра Усика (ВІДЕО)

Мало хто давав Френсісу Нганну шанс перемогти Тайсона Ф'юрі, але зірка ММА ледь не шокувала боксерський світ
Френсіс Нганну незважаючи на те, що він відправив Ф`юрі в нокдаун, програв роздільним рішенням суддів. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, колишній чемпіон UFC, який дебютував у професійному боксі в Саудівській Аравії, здивував усіх своєю технічністю та витривалістю. Він відправив Ф’юрі в нокдаун у третьому раунді контр-лівим хуком, і багато хто вважав, що йому не пощастило, оскільки він програв бій роздільним рішенням суддів.

Це було б найбільшою сенсацією в історії боксу та могло б зірвати підписаний беззаперечний бій між чемпіоном WBC та Олександром Усиком.

Українець був біля рингу в Ер-Ріяді, і в інтерв’ю Fight Hype відразу після рішення суддів він зізнався, що був здивований тим, що він щойно побачив.

Він чемпіон світу з ММА з потужним ударом, але це не означає, що я не здивований. Можливо, Тайсон Ф’юрі не сприйняв його всерйоз, «а, це боєць ММА, бла, бла, бла», я не знаю.

Звичайно, нокдаун був несподіванкою. Коли він потрапив у нокдаун, я сказав: «Вау, вау, вау, Френсіс, будь обережний, будь ласка». Я кажу: «Тайсон, удар, удар, рух, удар.

– емоційно заявив Усик.

Зустріч Ф’юрі та Усика була запланована на 23 грудня, але враховуючи, що «Циганський король» отримав невеликий поріз і деякий набряк навколо лівого ока, важко уявити, що цей бій відбудеться всього за 8 тижнів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тайсон Ф`юрі зневажливо висловився про Нганну

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *