Золотий м`яч-2023: чи завершилося суперництво Мессі і Роналду?

Сьогодні о 18.00 за британським часом розпочнеться щорічна церемонія вручення «Золотого м’яча» найкращому футболісту світу 2023 року
Здавалося б вічне протистояння Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі добігло кінця. Фото - theanalyst.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, головними претендентами на трофей є Ліонель Мессі серед чоловіків та Айтана Бонматі серед представниць жіночого футболу.

Ця церемонія може стати тією, що поставить крапку у чи не найтривалішому в історії світового футболу суперництву легендарних Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду.

Обидві ікони сучасного футболу грають за межами Європи в ці дні, і перемога Ліонеля Мессі сьогодні ввечері, ймовірно, означатиме кінець ери, коли динамічний дует світового футболу домінував в «Золотому м’ячі».

За останні 14 років вони отримали головну футбольну нагороду приголомшливі 12 разів, і лише Лука Модріч (2018) і Карім Бензема (2022) зуміли подолати гегемонію цих зірок.

Цього року Роналду не був навіть номінований на титул кращого футболіста світу, і, як вважають експерти, якщо Ліонель Мессі, який є головним фаворитом на виграш восьмого, рекордного «Золотого м’яча», отримає нагороду, запекле суперництво між двома лідерами світового футболу можна вважати вичерпаним.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто може зупинити Ліонеля Мессі на шляху до 8-го титулу найкращого футболіста світу

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *