Менеджер Тайсона Ф’юрі назвав три причини його поганого бою з Нганну

Боєць ММА Френсіс Нганну вперше професійно виступив на боксерському рингу проти чемпіона світу у важкій вазі
Френсіс Нганну хоч і програв роздільним рішенням суддів, широко вважається моральним переможцем у його бою з Тайсоном Ф’юрі. Фото - boxing-social.com

З огляду на обставини, очікувалося, що для Ф’юрі це буде дуже легкий бій. Натомість він побував у нокдауні в третьому раунді і, здавалося, так і не знайшов свій ритм проти Нганну, який добре боксував за ігровим планом.

Перемога за очками, яку дуже заперечує Нганну, була приголомшливою для людини рівня Ф’юрі.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, в розмові з Boxing King Media його менеджера Спенсера Брауна запитали, чи було щось напередодні бою, що, на його думку, могло вплинути на виступ Ф`юрі на рингу.

Віддаючи належне Нганну та заявляючи, що немає виправдань для такого низькопробного виступу Ф`юрі, Браун розповів про деякі речі перед боєм, які могли вплинути на це.

Перед виходом на ринг нас протримали в коридорі 45 хвилин. Це не виправдання, але ви розігрілися, ви готуєтеся, потім ви у коридорі, через 45 хвилин ви все ще там, тому що танцюристи ще танцюють.

Також, цілком можливо, що він [Ф`юрі] переборщив. Напередодні ввечері ми пішли на Чемпіонську вечерю – це, напевно, моя вина, але з нами був укладений контракт. Нганну також був там, але я вважаю себе відповідальним за це.

Ну і, можливо, нам хотілося б битися раніше. Була дуже пізня ніч. Ми до цього не звикли. Мабуть, до цього треба було готуватися. Але послухайте, Тайсон — неперевершений професіонал. В даному ж випадку ми бачили не Тайсона.

– заявив менеджер Ф`юрі.

Обидва бійці мали великі медіа-обов’язки протягом тижня боїв. Перед вечором бою – як правило, час, який надається для відпочинку – вони спілкувалися з такими людьми, як Леннокс Льюїс, Майк Тайсон, Емінем і Кріштіану Роналду, на гала-вечері.

Ф’юрі, однак, продовжує стверджувати, що він старанно готувався і не виправдовувався, але сам визнав, що це був далеко не найкращий виступ.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тайсон Ф’юрі дивом уникнув поразки від Френсіса Нганну

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *