Тренер Деонтея Вайлдера розкритикував Тайсона Ф`юрі і зробив прогноз на його бій з Усиком і Джошуа

Тренер Деонтея Вайлдера і колишній претендент у суперважкій вазі Малік Скотт упевнений, що знає, що станеться, якщо Тайсон Ф’юрі коли-небудь поб’ється з Ентоні Джошуа після його невдалого виступу проти Френсіса Нганну
Тренер Вайлдера вважає, що Ф`юрі програє і Усику, і Джошуа. Фото - ringside24.com

Більшість шанувальників боксу очікували, що Ф’юрі легко переможе колишнього чемпіона ММА Френсіса Нганну, коли пара зустрілася на рингу в Ер-Ріяді.

Проте протягом 10 раундів Нганну залишався конкурентоспроможним і навіть шокував світ, відправивши Ф’юрі в нокдаун у третьому раунді. Ф’юрі піднявся і отримав перемогу по очках роздільним рішенням суддів, але гарно підпортив собі репутацію.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, у розмові з ESNews Скотта запитали, як Ентоні Джошуа теоретично буде протистояти Ф’юрі після такого виступу.

Ентоні Джошуа проти Ф’юрі? Ф’юрі буде побитий. І я вірю, що [Джошуа] переможе Нганну. Є лише одна людина, яка нокаутує його, і я думаю, ми знаємо, хто це – Деонтей Уайлдер.

Тоді Скотта запитали, як Олександр Усик буде протистояти Ф’юрі, коли вони зустрінуться, хоча один колишній чемпіон вже порадив британцю не проводити цей бій.

Він переможе цього Ф’юрі. Його ноги будуть проблемою для Ф’юрі.

Скотт згадав нокдауни Ф’юрі протягом його кар’єри та ефект, який зараз починає відігравати значну роль.

Незважаючи на те, що Ф’юрі виграв цей бій [з Нганну], я не знаю, йому вже 35 років. Він тричі бився з Вайлдером. Це був восьмий раз, коли Ф’юрі був у нокдауні.

Чи занепав Ф’юрі, чи це був просто вільний вечір, фанати дізнаються, коли він вийде на ринг з Усиком на історичний бій за титули чемпіона світу у важкій вазі, призначеному на лютий наступного року.

Також раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа може повернутись на вершину світового боксу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *