Ентоні Джошуа може повернутись на вершину світового боксу

Ентоні Джошуа завжди чітко давав зрозуміти, що його мета — стати триразовим чемпіоном світу у важкій вазі, і його промоутер Едді Хірн вірить, що він зможе досягти цього у своєму наступному бою
Ентоні Джошуа тепер може стати триразовим чемпіоном світу у своєму наступному бою. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, Джошуа вперше втратив свої через сенсаційну поразку від Енді Руїса-молодшого в 2019 році, але повернув їх через шість місяців у матчі-реванші. Через два роки Олександр Усик забрав у «AJ» пояси WBA, IBF і WBO, і того разу британець не зміг їх повернути, оскільки українець знову підтвердив свою перевагу під час їхньої другої зустрічі.

Відтоді Джошуа співпрацює з новим тренером Дерріком Джеймсом і здобув дві перемоги над Джермеєм Франкліном і Робертом Геленіусом, намагаючись повернутися до боротьби за титул чемпіона світу.

Говорячи Boxing Social про те, з ким Джошуа може битися наступним, Хірн сказав, що нещодавнє рішення IBF означало, що Філіп Хргович «буде тим боєм», який матиме найбільше сенсу.

[Ентоні Джошуа проти Хрговіча] — це бій. Я вірю, що цей бій відбудеться, потенційно за титул чемпіона світу, тому, якщо це станеться, ми повинні дивитися на це. У нас є бій з Вайлдером, тож є над чим подумати, але мета полягає в тому, щоб Ей Джей став триразовим чемпіоном світу, і цей бій дозволить нам це зробити

– заявив Хірн.

Бій з Вайлдером набагато масштабніший, але бій з Хрговічем відбуватиметься за титул чемпіона світу, який завжди матиме пріоритет, але нам потрібно буде подивитися, як це вийде.

Очікувалося, що Джошуа зустрінеться з американцем Деонтеєм Уайлдером, але після того, як пропозицію від Skills Challenge Promotions було відкликано, це навряд чи відбудеться найближчим часом.

Також раніше ми писали про те, що екс-чемпіон світу висловився про Ф`юрі та його майбутній бій з Усиком

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *