Головні поради для новачків силового тренінгу

Що можна порадити новачкам, які хочуть зайнятись силовим тренінгом?
Юрій Федоров 187 Коментувати
Фото - barbend.com

Вільні ваги

Незважаючи на те, що сучасні тренажерні зали сповнені складних високотехнологічних тренажерів, вони не допоможуть побудувати міцний фундамент м’язової маси. Найкраще, особливо для новачка, підходять гантелі та штанги.

Вільні ваги пропонують широкий діапазон рухів і вимагають правильної техніки виконання, що в кінцевому підсумку допомагає бодібілдеру наростити більше м’язів, ніж тренажери, які обмежують, які часто можна знайти в тренажерному залі. Багато бійців ММА вважають за краще працювати саме з вільними вагами. А зробити ставку на номерні івенти UFC можна за допомогою ringobet kz.

Виконуйте складні вправи та рухи

Хоча у вас може виникнути спокуса спробувати всілякі вправи з важкими вагами, які ви бачите у фітнес-журналах або на веб-сайтах, вам слід спочатку дотримуватися базових рухів як одну з перших порад з бодібілдингу.

Бодібілдерські тренування, такі як присідання, станова тяга, жим штанги лежачи та армійський жим, не повинні бути відсутніми у вашому розпорядку дня.

Вони популярні з простої причини – ці багатосуглобові вправи були розроблені для опрацювання основних груп м’язів, що допоможе вам побудувати своє тренування з нуля.

Виберіть програму та дотримуйтесь її

Щоб досягти успіху в бодібілдингу, вам необхідно дотримуватися суворого розпорядку дня і уважно його дотримуватися. Попросіть особистого тренера або досвідченого бодібілдера надати вам програму, яка включає точні вправи, які потрібно виконувати, кількість підходів і кількість повторень у підході.

Розгляньте можливість роботи з власним тренером. Вони не тільки підтримують вас у навчанні правильного виконання техніки, а й служать вашим партнером з підзвітності. Крім того, вони можуть допомогти вам з постановкою конкретних цілей, а також дати рекомендації щодо харчування.

Коли ви приходите в тренажерний зал, вам потрібно точно знати, що ви робитимете на тренуванні, щоб скласти щотижневий план, який зрештою призведе до збільшення м’язової маси. Знаючи, що ви робите у конкретний день, і знаючи, що відбувалося напередодні, ви можете уникнути травм та перевтоми.

Не тренуйтеся щодня

Якщо людина, яка склала вам програму, знає, що вона робить, у вашому розпорядку дня має бути три чи чотири тренування на тиждень. Як новачкові, вам не потрібно тренуватися частіше. Це може призвести до м’язової напруги, яка зрештою виллється в виснажливі травми.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *