«День розплати» в боксі: Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер вийдуть на ринг в Саудівській Аравії в грудні

Ентоні Джошуа битиметься з Отто Валліном на «Дні розплати» в Саудівській Аравії 23 грудня, тоді як Деонтей Вайлдер проведе двобій з Джозефом Паркером в той же вечір
Офіційно оголошена дата зіркового вечору боксу в Сацдівській Аравій з Джошуа і Вайлдером. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», бій ознаменує повернення британського суперважковаговика на ринг вперше після перемоги нокаутом над Робертом Геленіусом у Лондоні в серпні. Але вболівальникам «AJ» доведеться почекати довгоочікуваного протистояння з Уайлдером, який замість цього буде битися з Паркером в Ер-Ріяді, пише Eurosport.

Вайлдер не виходив на ринг з моменту своєї перемоги нокаутом у першому раунді проти Геленіуса в жовтні 2022 року. Якщо обидва титуловані важковаговики здобудуть перемогу, вони можуть вийти на ринг один проти одного наступного року, і Вайлдер сказав під час прес-конференції в середу, що «сподіваюся, незабаром ми зможемо це зробити».

Джошуа трохи рознервувався, коли на заході, присвяченому анонсованій події, почалися запитання щодо заяви його опонента Уолліна, що Джошуа «пережив свій пік приблизно у 2018 році» і тепер «на шляху до падіння».

Люди, які говорять про те, що я досяг вершини, ніколи навіть не бачили вершини за всю свою кар’єру. Я з нетерпінням чекаю можливості передати своє послання Отто Валліну 23 грудня. Я сповнений рішучості перемогти і сповнений рішучості повернутися до свого піку, якщо вони так хочуть це називати.

– сказав Джошуа.

Дворазовий колишній чемпіон світу в суперважкій вазі 34-річний Джошуа має персональну статистику в професійному боксі 26-3, тоді як його опонент зі Швеції Валлін має показник 26-1-1.

Під час прес-конференції йшлося про можливу майбутню зустріч з Вайлдером на рингу, і американець готовий до бою.

Приємно бути з ним [Джошуа] в одній кімнаті, бачити його віч-на-віч. Минуло вже багато часу. Я бажаю тобі всього найкращого, брате, але, сподіваюся, скоро ми зможемо вийти на ринг і дати людям те, чого вони хочуть.

– сказав Вайлдер, звертаючись до Джошуа.

Колишній чемпіон світу за версією WBC у важкій вазі Вайлдер програв два бої з 46 за свою титуловану кар’єру, обидва проти Тайсона Ф’юрі в 2020 і 2021 роках, вигравши 43 бої і один закінчивши нічиєю.

Новозеландець Джозеф Паркер, з яким битиметься Вайлдер, був чемпіоном WBO у важкій вазі з 2016 по 2018 рік і має статистику виступів 33-3 і серію з трьох перемог поспіль після поразки від Джо Джойса у вересні 2022 року.

Day of Reckoning
Під час прес-конференції, присвяченої великОМУ турнірУ у Саудівській Аравії, було представлено кард шоу 23 грудня. Фото – boxing-social.com

Повний список поєдинків «Дня розплати» виглядає так:

  • Деонтей Уайлдер – Джозеф Паркер
  • Ентоні Джошуа – Отто Валлін
  • Даніель Дюбуа – Джарелл- Міллер
  • Дмітрій Бівол – Ліндон Артур
  • Філіп Хрговіч – Марк Деморі
  • Джай Опетая – Елліс Зорро
  • Арсланбек Махмудов – Агіт Кабаєл
  • Френк Санчес – Джуніор Фа

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ентоні Джошуа може повернутись на вершину світового боксу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *