Промоутер Едді Хірн розповів, чи буде матч-реванш, якщо Ентоні Джошуа програє Отто Валліну

Багато поєдинків найвищого рівня в нинішньому боксі мають умови про реванш. Вони розроблені, щоб захистити найбільших зірок у спорті та дати їм можливість відвоювати будь-які пояси чи рейтинги, які вони можуть втратити, якщо їх поб’ють
Чи отримають Ентоні Джошуа чи Отто Валлін шанс на реванш, коли вони зустрінуться в грудні? Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, за останні роки Джошуа скористався двічі такою можливістю після своєї поразки в 2019 році від Енді Руїса-молодшого на Медісон Сквер Гарден у Нью-Йорку, а потім від Олександра Усика на стадіоні Тоттенхем Хотспур у Лондоні в 2021 році. Він успішно провів перший реванш, повернувши свої пояси від Руїса, але не зміг змінити результат своєї поразки від Усика, коли пара зустрілася вдруге в Саудівській Аравії.

Чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі також тричі бився з Деонтеєм Вайлдером через положення про реванш, перемігши два рази після того, як у першому поєдинку була нічия.

У розмові з Seconds Out Хірна запитали, чи є в контракті Джошуа пункт про реванш для його майбутнього бою з Отто Валліном 23 грудня.

Так

– відповів Хірн.

Коли його запитали, чому, він пояснив це статусом Джошуа:

Тому що це Ентоні Джошуа, найбільша зірка у спорті.

Джошуа сподіватиметься продемонструвати більш виразний виступ проти Валліна, ніж його британський суперник Ф’юрі продемонстрував в бою проти Френсіса Нганни, і нокаутувати його в 12 раундах, а не йти на всю дистанцію, як «Циганський король».

Пара вже двічі билася раніше, ще в любителях, і Джошуа виграв обидва поєдинки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер вийдуть на ринг в Саудівській Аравії в грудні

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *