Новак Джокович вивів збірну Сербії до півфіналу Кубка Девіса

Новак Джокович вивів Сербію в суботній півфінал Кубка Девіса в Малазі, де він зустрінеться з четвертою ракеткою світу італійцем Янніком Сіннером втретє менш ніж за два тижні
Перша ракетка світу знову зіграє із італійцем Яніком Сіннером. Фото - atptour.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт ATP, перша ракетка світу Джокович переміг Кемерона Норрі з рахунком 6-4, 6-4 за годину 41 хвилину, забезпечивши Сербії недосяжну перевагу 2-0 після того, як 55-я ракетка світу Міомір Кецманович раніше стримав нерви, щоб перемогти Джека Дрейпера 7-6(2), 7-6(6) у матчі, в якому жоден гравець не зміг зробити брейк на подачі.

Джокович, який допоміг Сербії виграти свій перший титул на Кубку Девіса в 2010 році, продовжив вражаючу подачу, яку продемонстрував у Турині, втративши лише вісім очок на своїй подачі. Володар 98 титулів туру, Джокович взяв контроль над матчем, зробивши негайний брейк на подачі в першій партії другого сету.

Менш ніж два тижні тому Джокович програв Сіннеру на тай-брейку в третьому сеті матчу групового турніру на Nitto ATP у Турині, перш ніж взяв реванш за цю поразку, перемігши 6-3, 6-3 у чемпіонському матчі минулої неділі.

Також раніше ми писали про те, що Новак Джокович в сьомий раз виграв фінальний турнір ATP і встановив черговий рекорд

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *