Леннокс Льюїс хоче повернутися на ринг: де і з ким битиметься легендарний боксер

Льюїс один з небагатьох боксерів, які пішли на пенсію і там і залишилися, не виходячи більше на ринг за жодних обставин. Він був останнім беззаперечним чемпіоном у важкій вазі, утримуючи всі головні титули приблизно 24 роки тому
Популярний і легендарний важковаговик Леннокс Льюїс натякнув, що, можливо, проведе ще один бій. Фото - boxing-social.com

Його останній бій проти Віталія Кличко у 2003 році був надважким. Він завдав українцю величезної рани біля ока, що призвело до зупинки бою після шостого раунду, і Льюїс зберіг свої титули WBC, IBO та The Ring, хоча на момент зупинки він програвав Кличку за очками. Він повісив рукавички з рекордом, який включає перемоги над Майком Тайсоном, Евандером Холіфілдом і Хасімом Рахманом.

Після того як він залишив спорт, він часто працював експертом, але зараз, очевидно, заговорив про можливе повернення.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, виступаючи в подкасті Jaxxon, зірка MMA, актор і борець Ремпейдж Джексон розповів про зустріч з Льюїсом у Саудівській Аравії перед власним запропонованим боєм із колишньою жертвою Льюїса Шенноном Бріггсом.

Леннокс Льюїс підійшов до мене, схопив і сказав: «Привіт, я чув, що ти хочеш битися з Шенноном». Я тебе навчу!

Він каже, що через кілька хвилин голова головного управління розваг Туркі Алальших запитав, хто хоче битися з Льюїсом.

Я дивлюся навколо, і ніхто не піднімає руку, мій тренер був поруч зі мною, я підняв руку і сказав, що буду битися з Ленноксом Льюїсом, як тільки поб’ю дупу Шеннона.

Він стверджує, що тоді Льюїс погодився на бій.

Він підняв руку і сказав: Я готовий.

Чи вийде з цього що-небудь, ще невідомо, бо Льюїс досі уникав будь-яких виставкових боїв. Однак якщо десь і можна це зробити, то це Саудівська Аравія.

Оскільки наступного року Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик зустрінуться один з одним у першому беззаперечному бою майже за чверть століття, Льюїс уважно спостерігатиме за цим.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що легендарний Холіфілд розповів, кого вважає найкращим бійцем

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *