Олександр Усик шукає через інтернет спаринг-партнерів для підготовки до бою з Тайсоном Ф`юрі

Багато хто вважає, що в беззаперечному бої Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі перемогу отримає боксер, у якого буде кращий план на поєдинок
Заклик Усика до спаринг-партнерів схожих на Тайсона Ф'юрі отримав неймовірний відгук. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, Ф’юрі, який зізнався, що в минулому мав проблеми з меншими за нього суперниками, зіткнеться з, ймовірно, найбільш технічно обдарованим боксером у своїй кар’єрі.

Таким чином, правильна підготовка до цього бою зіграє величезну роль, навіть більше, ніж зазвичай.

Хоча важковаговиків вищого рівня, які можуть наслідувати унікальний стиль Ф’юрі, існує небагато, Усик може розраховувати на аматорів і групу нових профі, які допоможуть йому в тренувальному таборі. Його команда робить саме це, відкрито закликаючи бійців для спарингів.

Олександр Усик
Олександр Усик вже провів спаринг із Нурсултаном Аманжоловим. Фото – INSTAGRAM @NURSULTAN___AMANZHOLOV

Інсайдер команди Усика розповів SunSport, що через додаток Ready To Fight українець отримав понад 50 заявок, які відповідають вимогам.

Поки Тайсон Ф’юрі насолоджується відпусткою в Саудівській Аравії, про яку ми бачили, писав таблоїд The Sun, ми наполегливо працюємо над підготовкою до бою. У нас вже є понад 50 кандидатів на спаринг, які відгукнулися на наш заклик і відповідають критеріям. Троє з них вже записані в якості спаринг-партнерів Олександра.

Вони з усього світу, у них різний рівень досвіду, і ми вважаємо, що такі спаринги могли б допомогти Олександру добре підготуватися до бою.

Ви легко зрозумієте, що спільного у наших спаринг-партнерів – фізичні характеристики, подібні до Ф’юрі. Вони справді великі хлопці! І набір спаринг-партнерів для Усика все ще відкритий. Тож список ще не завершений, він буде ставати все більшим і більшим.

The Sun повідомляє, що серед уже обраних кандидатів є боєць на зріст 2,08 м вагою 127 кг, а також лівша вагою 114 кілограмів.

Раніше команда Ф’юрі зверталася до Джая Опетая, непереможеного лівши в напівважкій вазі, який проведе бій проти Ліндона Артура 23 грудня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Деонтей Уайлдер висловився про майбутній бій Ф’юрі з Усиком

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *